Se kauhea pelätty flunssa onneksi helpotti vuorokaudessa... Oikeesti se kauhean pelottava asia, mitä olen pelännyt synnäriltä asti! Niin meän sissi ottaa flunssan ja selättää sen vuorokaudessa :D

Eilen ja tänään kävin sairaalan kanssa keskustelua, että mitä teemme noiden kuvauksien kanssa jo senkin takia, kun osasto mihin oltiin menossa yöksi niin on ns. puhdas osasto.
No, lopulta vaikka flunssa selätettiinkin, niin päätin että pelataan varman päälle ja emme mene sinne yöksi vaan lähemme huomenna ajamaan klo 5 aamulla sinne, että pienenee se mahollisuus että tartutamme sen jollekkin.

Menemme siis huomenna magneettikuviin. Tytöltä kuvataa niskanalue sekä lonkat. Lonkissa on sen verran epämuodostuneet, että ei voitu lonkkaklonksaatiota sulkea pois käsin eikä ultralla. Ja onhan se parempi, että saadaan niistä kunnolliset kuvat. Niskanalue varmistetaan, koska tähän mitä epäillään eli Metatrooppiseen dysplasiaan kuuluu aika usealla tuo niskan alueen heikkous.

Mulle on aina ollut outokäsite lyhytkasvuinen. En ole koskaan edes aiemmin tiennyt sellaisesta. Tai joo, olenhan minäkin elokuvissa nähnyt jne., mutta ei sitä ole ajatellut asiaa. Se oli ehkä se isoin syy miksi aloin blogia piettään. Haluan, että tietoisuus kasvaa erilaisuudesta.

Mutta nyt kun taidan hetken rauhottua kynttilänvaloon ja rentoutua, ennenkö pitää laittaa nukkumaan.. Aamulla sitten taas tuulispäänä, kun herätään myöhässä :D
WP_20131019_004.jpg

T. Ennin pienen sisupussin äiti <3